Neler yeni

Sypheon Online

apocoban28

Bronz
Katılım
14 Eyl 2023
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Puanları
20
Sypheon Online

Devrimsel bir oyun anlayışı ve ekosistemine hazır olun. Blockchain ve arz talep ekonomisi Sypheon Online’da birleşiyor. Bu teknik makalede yaratmak istediğimiz oyunun ekosistem ve oyun içi özelliklerini açıkladık. Sypheon Online NFT tabanlı bir p2e uzay strateji oyunudur. - Oyunu web browser üzerinden oynayabilirsiniz. - Basit arayüzü sayesinde oyunculara eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. - Oyunu oynamak ücretsizdir. - Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken bir browser ile kayıt olmaktır. Oyuncular tek bir gezegen ile başladıkları macerada imparatorluklarını genişleterek evrene hükmetmeye çalışır.

HAKKINDA AMAÇ Sonsuz uzay boşluğunda geliştireceğin imparatorluk ile evrene hükmet. Issız bir gezegende başlayacağın bu macerada gezegenini geliştir, koloniler fethet ve bir imparatorluk kur. Yeni teknolojileri keşfet ve güçlü bir filo kurarak evrene hükmetmeye hazırlan. Gezegenleri kolonileştir , ittifaklar kurup rakip oyunculara karşı eşi benzeri görülmemiş savaşlara katılıp imparatorluğunun ve ittifakının sınırlarını genişlet. Gezegenlerini geliştirmek için Metal, Kristal ve Tylium üret. Diğer oyuncuları yağmalayarak onların üretimlerini ele geçir. Rakiplerinin filolarını yok ederek onları bir enkaza çevir ve enkaz alanlarını hasat ederek imparatorluğuna ek kaynaklar yarat.

Sypheon Online Yeni inşaa edilen ve oyun başlamadan önce telegram ve X de aktif olanlara sürpriz ödüller verecek bir p2e oyunudur. Çok sevilen Ogame ve Knight birleşkesi ve kripto tabanlı bir uzay strateji oyunudur herkesi davet ederiz şimdiden.
 

                                                                                                  
Üst Alt