Neler yeni

IPTV Dolandırıcılığı DİKKAT!

amcacaca321

Demir
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
10
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün forumda denk geldiğim bir konuyu sizler ile paylaşayım. Hatta forum konusunun linkini sizinle paylayım ki web arşivden çıkartmanız mümkün olabilir

Konu şu yaklaşık 1 ay önce gördüğüm Donanım haber forumunda kullanıcıların hesaplarını hackleyerek sanki gerçek kullanıcı gibi davranan ve yorum yazan forum üyelerinin bir anda itirazları ile patlak veren bir durum söz konusu oldu.

Şöyle ki; Biziz denen bir iptv ci ki bilgilerini de ifşa edilmiş bir sitede silivride bir uydu işi bilgisayar işi yapan bir dükkan! Bunlar DH forumundaki üyelerin hesaplarını hackleyerek kendilerini metetmişler ve diğer kullanıcılara karşı referans olmaktadırlar. Tabi bunu fark eden gerçek kullanıcılar bunun aslı olmadığını ve alakalarının bile olmadıklarını belirten forum da mesajlarını silmeden hemen kendileri yazmadıklarını ve biziz denen dolandırcı ile alakalarının olmadığı ve savcılığa şikayet edeceklerini mesajlarını editleyerek bildirmişler.

Sonra geçen hafta yukarıda verdiğim linkte baktım bir makale var ama hadanmıydı hakanmıydı tam anımayamadım şimdi bir arkadaş yazmış peşine bir kaç tavsiye teşekkürü ile ilgili yazıların peşine başlanmış bu biziz'in tavsiyeleri. Buraya kadar herşey normal gibi görünüyor da asıl işte zurnanın zırtladığı olay bu hakan yada hasan dediğim eleman dönmüş başka tavsiyedeyken dönmüş biziz demeye sonra para tavsiye için para aldığını iddia ederken de inceden paralı reklama aykırı düşecek şekilde biziz'i met ediyor! nBu ne turşu ne salata diye ince aklıma takıldı. Bunun üzerine bu biziz'in hackleyerek üyelik çaldığı olayı anımsadı bunun gibi birşey mi var acep derken hoooop asıl üyenin kendisi çıkmaz mı benim hesabım çalınmış diyerekten :)

Sonra peşine derken DH de de benzer kendilerinin yaptıklarını bahsi geçen boks isimli firma için yapınca olay tamamen karıştı mı? :)

Kısacası piyasada bir biziz diye bir dolandırıcı piyasaya sarılmış milletin hesabını hackleyip illegalliğine illegalllik katıyor.

Sakın bu kişiler ile olası bir şekilde iletişime girmeyin, bir herhangi biglinizi paylaşmayın olur olur alırsınız dekont mekont vermeyein banka hesaplarınızı bile boşaltırlar siz sizi olan bu tip dolandırıcılardan sakının. Artık dolandırıcılığın bu şekilde halleri iptv sektörüne sarılmış ilk isminide bulduk Biziz iptv
 

                                                                                                  

amcacaca321

Demir
Katılım
1 Eyl 2023
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
10
Hatta unutmuşum DH deki link te aşağıya bırakıyorum resimiyle beraber




dh-hack-biziz.jpg
 

                                                                                                  
Üst Alt