Neler yeni

YENİ AJAN HARBOR (VALORANT)

Barlas

Bronz
Katılım
28 Ocak 2022
Mesajlar
9
Tepkime puanı
23
Puanları
20
Valorant'da geçtiğimiz günlerde oyuncuları heyecanlandıran yeni bir ajan sızdırıldı. Ajanın adı HARBOR rolü ise kontrol uzmanı. Birçok oyuncu tarafından merakla beklenen yeni ajan hakkında bilgi ve yetenekleri şunlardır:

Fe20C8NXkAYCWan.jpg

AJAN HAKKINDA

Hindistan'ın kıyılarından gelen Harbor, kadim teknolojilerle suya hükmederek sahada fırtınalar koparıyor. Dostlarını korumak ve düşmanlarını alt etmek için güçlü akıntılar ve coşkun dalgalar çağırıyor.
( C ) YETENEĞİ : ÇAĞLAYAN
Bir su dalgası kuşan. Dalganın duvarların içinden geçerek düz bir şekilde ilerlemesi için ATEŞ ET. Dalgayı durdurmak için TEKRAR KULLAN. Dalganın isabet ettiği oyuncular YAVAŞLAR.
( Q ) YETENEĞİ : DALGAKIRAN
Kalkan görevi gören bir su küresi KUŞAN. Fırlatmak için ATEŞ ET. Alçaktan fırlatmak için ALT ATIŞ'a bas. Küre yere temas edince mermileri engelleyen bir su kalkanı ortaya çıkar.
( E ) YETENEĞİ : TAŞKIN
Bir su duvarı KUŞAN. Suyu zemin boyunca hareket ettirmek için ATEŞ ET. Suyu haritanın içinden geçecek şekilde nişangahın baktığı tarafa yöneltmek ve güzergahı boyunca bir duvar oluşturmak için ATEŞ TUŞUNU BASILI TUT. Suyu erkenden durdurmak için ALT ATIŞ'a bas. Dalganın isabet ettiği oyuncular YAVAŞLAR.
( X ) YETENEĞİ : KAYNAMA NOKTASI
Yadigarın gerçek gücünü KUŞAN. Yerde bir gayzer oluşturmak için ATEŞ ET. Alanın içindeki düşmanlar art arda gerçekleşen gayzer patlamalarının hedefi olur. Patlamalar isabet ettikleri oyunları ŞOK EDER.
İYİ FORUMLAR:)
 

                                                                                                  
Üst Alt