Neler yeni

Valoranta Yeni Gelen Harita; Lotus

Hyperist

Yazar
Katılım
2 May 2022
Mesajlar
18
Tepkime puanı
35
Puanları
150
Valorant'a 6.0 güncellemesiyle oyuna gelmiştir. Lotus haritasının tamamının yapısı sakin, ekolojik bir manzaraya sahiptir. İlk açıklama, hızlı dönüşler için toplam üç ayrı bomba kurma alanı ve birbirinden farklı mekanikler sunmaktadır. Kayıp bir medeniyet duygusunu harita ortaya çıkarmaktadır.

1674252336247.png

Lotus haritasının tanıtılması ve onu üç bomba bölgesiyle inşa edilmiş olması, Riot Games yapımcıları açısından oldukça güzel bir hamle olarak görülebilir. Geliştiriciler, yemyeşil ve duvarlara oyulmuş bir kayıp miras görünümünde bir harita çıkardılar.

Lotus, irfandaki Muhafızların doğru bir görsel temsilini sağlayacak çeşitli göstergeler ve öğeler bulundurmaktadır. Ancak, bu özellikler gizlenecek ve oyuncu tabanının kendilerinin fark etmesi ve keşfetmesi için dışarıda bırakılacak.

Lotus haritasına üç farklı yeni mekanik dahil olacak. Breeze ve Fracture haritasında da gözlemlediğimiz gelenekler kayar kapılar yerine dönen kapılara sahip olacak. Haritada, hasar veren yeteneklerden ve mermilerden etkilenebilecek yeni bir yıkılabilir kapı veya duvar bulunmaktadır. Lotus haritasında yeni “sessiz düşme” mekaniği de yer alacak ve üç yeni mekaniği de Valorant’ta türünün ilk örneği olarak deneyimleyeceksiniz. Bu kadar farklı mekaniğe sahip olan ilk harita olarak Valorant'a gelmiştir.


Tanıtım Videosu


 

                                                                                                  
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt