Neler yeni

Ücretsiz Logo Tasarlayabileceğiniz Siteler

Hyperist

Yazar
Katılım
2 May 2022
Mesajlar
18
Tepkime puanı
35
Puanları
150
Bir internet sitesi, Youtube kanalı ya da sosyal medya hesabı açtık ve acilen bir logoya ihtiyacımız oldu. Bu gibi başlangıç aşamalarında genel olarak hem vakit hem de maddi kaygılar nedeniyle ücretsiz logo arayışına girip ücretsiz logo tasarlama yerleri arar.

Her ne kadar ücretsiz logo sitesi olsa da bu sitelerin çoğu ücretsiz logo oluşturma imkanı verdiği halde, tasarladığımız bu logoları indirebilmemiz için bizden ücret talep edebiliyorlar. Ya da oldukça düşün boyutlarda ve logo olarak uygulaması zor olan jpg formatında bir dosya sunuyorlar.

Ben de ücretsiz olarak kolayca logo tasarlayabileceğimiz, tasarladığımız bu logoları kullanılabilir boyut ve formatlarda, yine ücretsiz bir şekilde indirebileceğimiz en iyi ücretsiz logo yapma sitelerini araştırdım. Tüm kullanım detayları ile beraber listeleyerek bu içeriği hazırladım.

Tabii bu tür sitelerde tasarlayıp indirdiğiniz logolara geçici, projenizi geliştirirken idareten kullanacağınız logolar olarak bakmanızda fayda var. Çünkü bu siteler size hazır şablonlar, ikon ve simgeler sunarak logonuzu oluşturmanızda yardımcı olurlar ve bu yüzden asla marka kimliğinizi yansıtamazlar. İşler büyüdükçe profesyonel bir grafikerden logo konusunda yardım almanız, marka bilinirliği açısından daha sağlıklı bir karar olacaktır.

Ücretsiz logo tasarımı yapabileceğiniz siteleri sıraladım.

, , , , ,

 

                                                                                                  
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt