Neler yeni

Oyunun ismini bulamıyorum

Qdaffar

Demir
Katılım
29 Kas 2023
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
10
Selamın aleyküm. Agalar çok eskiden oynadığım 2008-2015 yılları arasıydı sanırım tam hatırlıyamiom, oynadığım bir oyun vardı adını asla hatırlıyamiorm chat'den yardım istedim benzer oyunlar buldu ama asıl istediğim oyun yok resmen ortada. Oyunu bileniniz varsa adını yazsın allah kitap aşkına. Oyumu şöyle tarif edim.
masa üstü bilgisayarıma bir site üzerinden indirmiştim. Oyunun amacı bilmece tarzı şeyleri çözmekti genel olarak. Her bölümü aslında farklıydı hatırladığım kadarıyla. Çok kesik kesik dahi olsa bazı bölümlerden birkaç şey hatırlıyorum. Mesela bir bölümünde yanlış hatırlamıyorsam eğer kavonozla yeşil veya sarı uçan haşereleri toplamam gerekiyordu. Yada yine başka bir bölümde hayalet siluetinde olan bir kızı iksir hazırlayarak kurtarmam gerekiyordu gibi. Ve yine yanlış hatırlamıyorsam eğer bir başka bölümde teleskopla çözmem gereken bir bulmaca tarzı birşey vardı. Gök cisimleriyle ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsamsa eğer. Oyunun dili ya rusça ya da ingilizceydi bu arada. Başka bi bölümünde vampir gibi bişey vardı sarımsakla filan ona bişeyler yapıyodum. Başka bölümde deniz kıyısındaydık. Deniz fenerli bi bölüm vardı. Hatta bi ara kendimiz o deniz fenerini boyamamız gerekiyordu.
Gemide, su altında da yapılması gereken görevler veya bulmacalar bulunuyordu. Gibi gibi şeyler oyunu oynaməşlığınız hatırlıyanənız varsa söylesin lütfen
 

                                                                                                  
Üst Alt