Neler yeni

Oyunlardan Para Kazanma Yöntemleri

AkinYilmaz

Yazar
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
16
Tepkime puanı
28
Puanları
50
Günümüzde hemen hemen herkes video oyunu oynamıştır ve bundan para kazanmayı çoğu insan aklından geçirmiştir. Bu konumuzda oyun oynayıp eğlenirken aynı zamanda para kazanabileceğiniz oyunlardan birkaçını size listeleyeceğim, iyi okumalar.

1-Counter Strike Serisi (CS:GO, CS 2)

Counter Strike ' da oyun içi silah kaplamalarıyla (skinler) para kazanabilirsiniz. Bu skinler çok fazla olmasa da rekabetçi maçların sonunda şansa bağlı olarak düşebilir veya açtığınız kasalardan çıkabilir. Ayrıca steam pazarından da skinleri alıp değeri yükseldiğinde satabilirsiniz. Ben şansınızı kasa açarak deneyin derim eğer biraz da olsa şanslıysanız güzel şeyler olabilir;).

csgo_fireserpant_ak-1.jpg



2- Hesap Satışı
Her ne kadar önermesem de hesap satışı da video oyunlarından para kazanabileceğiniz bir yol. Önermeme sebebim haksız rekabetlerin olması örneğin:

Valorant ' ta rankı bronz olan bir kullanıcıya elmas hesap satarsanız bu elmas elodaki takım arkadaşları için eziyete dönebilir. Ama eğer bir oyunda gerçekten çok iyiyseniz ve ekip kurup ranked oyunlarda tryhard kasarsanız güzel paralar kazanırsınız.


3- Metin 2 üzerinden para kazanmak

Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen para kazanma konusunda size epey yardımcı olacak bir oyundur kendisi. Oyunda satacağınız eşyalar kuracağınız pazarlarla güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Pazarlama konusunda yaratıcı olmanızı tavsiye ederim :).
2je3_2Ev9gO5sJuU.jpg
4-E-Spor

Bir takım kurup turnuvalara katılmak, büyük e-spor kulüplerinde oynayabilecek kadar kendini geliştirmek. Birçok çocuğun hayalidir muhtemelen , en azından benim için öyleydi. Eğer bir oyunda yeterince iyiyseniz ve turnuvalara girip güzel sonuçlar alırsanız gerçekten çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Çıktığınız turnuva yayınlarında yurtdışı takımlarına kendinizi gösterme fırsatınız oldukça fazla olacaktır. Aslında E-spora girince aklınıza para gelmiyor, o dev ekranda seyircilerin karşısında rakibinizi elemek kadar haz veren çok az şey vardır emin olun.

indir.jpg


5-Oyun Videosu, Oyun Yayını Yapmak
Oynadığınız oyunları video kaydına alarak veya canlı yayınlar açarak para kaynağına dönüştürebilirsiniz. Bu sayede hem yeni insanlarla tanışırsınız hem de eğer büyük bir kanal yapabilirseniz güzel paralar kazanabilirsiniz.
 

                                                                                                  
Üst Alt