Neler yeni

Bozuk HDD'yi (Harddisk) tamir etme, onarma. HDD Regenerator tam sürüm indir.

MaSTeR

Yönetici
Admin
Katılım
30 Ocak 2022
Mesajlar
33
Tepkime puanı
88
Puanları
200
TÜM YAZILARI SIRASIYLA OKUYUP, TÜM İŞLEMLERİ SIRASIYLA YAPARSANIZ ÇALIŞMAMA İHTİMALİ YOK.

HDD'ler genelde fiziksel hasar olmak üzere disklerinde bad sector (bozuk alan) meydana gelebilir.
Bad sector bulunan diskleri HD Tune isimli program ile Error Scan bölümünde taratıp bad sector tespiti yapıyoruz. Tespit biraz uzun sürebilir, bu HDD'nizin boyutuna göre değişebilmektedir.


Sonuç şu fotoğraftaki ile benzer ise o HDD'yi daha fazla evinizde bekletmeyin ve hızlı bir şekilde en yakın çöp kutusuna fırlatın.

hdtune.png


ANCAK
sonuç aşağıdaki fotoğraftaki gibi birkaç tane kırmızı alan ile çıktıysa sizi bir süre idare edebilecek bir işlem yapabiliriz.

hd-tune-bad-sector.jpg


HDD Regenerator isimli program ile HDD üzerindeki bozuk alanları kullanıma kapatarak HDD'yi kullandığımız süre boyunca bozuk alanlara veri yazılmasını, okunmasını engellediğimiz için aslında orayı yok sayıyoruz. Böylelikle dosyalar sağlam kısımlara yazılarak sorunsuzca çalışıyor.


PROGRAM KURULUMU
PROGRAMI İNDİRMEDEN ÖNCE VİRUS PROGRAMINIZI DEVRE DIŞI BIRAKMANIZ GEREK.




rar şifresi : oyuncununini.com

Yukarıdaki resime tıklayarak programı indirin ve kurun kurduktan sonra çalıştırmadan önce aşağıdaki görüntüde olduğu gibi crack isimli dosyaya girin daha sonra oradaki dosyaları programın kurulu olduğu konuma atın.

hddregenerator.gif


Dosyaların içindeki keygen and patch isimli klasöre girin ve keygen'i çalıştırın aşağıda çıkın seri numarasını ve ismi kopyalayıp HDD Regenerator isimli programı çalıştırın.
Daha sonra görselideki gibi sırasıyla full version ve serial number'a tıklayın. Elinizdeki verileri gerekli yerlere yapıştırın.

1659823836303.png


Evet gördüğünüz üzere program kuruldu ve tam lisanslı hale geldi.

Beler yoruldum kullanımını anlatmaya üşendim ancak kullanımını atacağım videodan izleyin. Tek tek sırasıyla yaparsanız sorunsuzca çalışacaktır.
Bu dayı çok güzel anlatıyor buradan doğru şekilde yapabilirsiniz.





 

                                                                                                  
Son düzenleme:
Üst Alt